Testimonials

Leest u hier de aanbevelingen door mijn opdrachtgevers en zakelijke relaties

“Vanaf mijn eerste ontmoeting met Simon was voor mij duidelijk dat hij een zeer bevlogen, zeer professionele en vakinhoudelijke specialist is. Simon beschikt over het vermogen om enkele stappen vooruit te denken, zijn medewerkers daarin mee te krijgen en zijn doelen, visie en strategie te realiseren. Als interim manager is hij zeer betrokken bij zijn opdrachtgever en ziet Simon ook de commerciële mogelijkheden in het samenwerken met business partners”. Mart van der Stelt, Directeur-Bestuurder bij Premium Healthcare Interventions BV.

“Simon is a manager with a clear vision on the strategic direction of an organisation. He knows perfectly to translate this vision into clear structures and processes. Simon is also a true people manager, who knows how to motivate people and make them excited to”. Dhr. Joost Emonds, NLW Groep NV.

“Een spreker die de zaal van meet af aan boeide. Dat herinner ik met van het optreden van Simon tijdens de bijeenkomst: ‘Blik op de toekomst’ op 23 juni 2011 in Breda . Tijdens zijn presentatie brengt hij allereerst het contact met de zaal tot stand door het plezier dat hij uitstraalt. Daarnaast bezit hij het vermogen om een lastig onderwerp als ‘ toegevoegde waarde 45+ers binnen de arbeidsmarkt’ in kort tijdbestek helder neer te zetten. Zijn voorbeelden zijn praktisch en duidelijk. Hulpmiddelen heeft hij niet nodig! Een didacticus die uitgaat van het presentatie-principe: niet het vele is goed, maar het goede is veel.
Als u op zoek bent naar een inspirerende spreker, dan bent u bij Simon Stoltz aan het juiste adres”! Johàn Blaazer, Dagvoorzitter en Debatleider at Sic Transit.

“Simon heeft bij een van onze opdrachtgevers gewerkt als ‘Business Coach’. Een rol die hem zeer paste. De coach in Simon hielp de mensen met wie hij optrok een stap verder. Door de combinatie van oprechte persoonlijke interesse en zijn ervaring. Het ‘Business’ gedeelte in de opdracht betrof het sturen op de meest efficiënte personele bezetting. Met name de HR-achtergrond van Simon bleek zeer nuttig als het gaat om gesprekken met medewerkers, maar ook daadwerkelijke stappen in verbetering van efficiency en effectiviteit in personele inzet.
Wij zijn blij met iemand als Simon in ons netwerk en zullen bij een volgende gelegenheid graag weer met hem samenwerken”. Raymond van Hensbergen, Companyfounder and Owner at Brandheuvels.

“Simon heb ik leren kennen toen wij op zoek waren naar een interim HR Business partner voor een opdrachtgever van ons. De contacten met Simon waren altijd prettig en professioneel. Simon is een echte senior die hoofd- en bijzaken weet te onderscheidden en een goede inschatting maakt van situaties”. Jolanda Groenewoud, Owner at JAG Recruit BV.

“Simon helped me to look with a healthy distance at the issues at stake during a difficult reorganisation. Always decide what you really want to do, was his sound advice, that I still take at heart”. Elke Pluijmen, Museologist and Curator for the House of European History at european Parliament.

“I was fortunate to meet Simon while I was looking for some critical eyes for my software MPloyee.nl. Simon proved himself to be excellent at his job and highly skilled in reorganization of the administration and HR in a company. He is someone I turn to regularly for advice on human resources questions and other areas and he is always happy to oblige. Simon Stoltz is one of the most sincere, ethical, and passionate people I have met. He cares deeply about what he does and works hard to be as effective as possible. I recommend him 100% to any agency fortunate enough to hire him”. Roel Waals, CEO and Founder at Mployee.

“Simon Stoltz is very kind, very accurate, very fast. January 5, 2010, Leontien was Simon’s client”. Leontien Wegman, Freelance Journalist at Freelance Jounalist, Writer and Editor.

Bel 06-46635412, of gebruik het contactformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.